Wie zijn wij


Andre

Mijn naam is André Kaise. Selientje en ik zijn de lodgehouders van het vakantie-eiland Isadou. Ik ben in 1963 geboren te Abenaston, een Saramaccaans dorp langs de Surinamerivier aan de bovenloop. Ik haal onze gasten regelmatig op en ga ook vaak met ze op pad, zoals op een kaaimannentocht. Verder zorg ik dat alles op Isadou piekfijn werkt. Wil je een hangmat? Heb je een andere vraag? Ik hoor het graag.

Selientje

Ik ben Selientje Adipi, de gastvrouw op Isadou vakantie-eiland. Ik let er bij de verdeling van de cabañas, de hutten, op dat alle gasten zoveel mogelijk privacy krijgen en sta regelmatig voor ze te koken. Ik ben in 1970 geboren in het stroomopwaarts gelegen dorp Nieuw Aurora.

Malou

Mijn naam is Malou Amiemba en ik ben in 1971 geboren in Jaw Jaw. Ik werk al sinds 2004 op Isadou en ben de rechterhand van André en Selientje. Als zij er niet zijn, neem ik het van ze over en je kunt bij mij ook altijd terecht. Ik ben daarnaast bootsman en vaar overal met de mensen naartoe. Verder kook ik en doe ik eigenlijk van alles.

Manfred

Manfred Plas is verantwoordelijk voor de Marketing en doet dit vanuit Nederland. Voor vragen of andere opmerkingen neem contact met ons op.

Het resort voor ontspanning